Szállítási és fizetési feltételek

Házhozszállítás az ország egész területén

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 16.00 óra között. A házhoz szállítás díjazása:
  • 1-5 festékszóróig: 1500ft
  • 5-12 festékszóróig: 1800ft
  • 12 feszékszóró fölött: 1950ft
  • Ruha rendelés: 1500ft – 1800ft
Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy a megbízottadat a futárunk, ha 9:00 és 16:00 óra között meglátogat. Amennyiben az utánvétes fizetést választod, akkor arról is gondoskodj – ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot – hogy rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl.: kapucsengő, porta, megbízott neve, stb.). Amennyiben bármilyen problémába ütköztél a szállítás kapcsán, kérjük hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszámát (https://gls-group.eu/HU/hu/gls-elerhetoseg).

Külföldi szállítás

Külföldi szállítási igény esetén kérjük, lépj velünk kapcsolatba.

Egyszerű fizetés bankkártyával vagy utánvéttel

Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard, American Express) Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetése a Barion nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyákkal lehet kifizetni a rendelése ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja önnek. Készpénzes fizetés futárnak (utánvét) Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Személyes átvétel

Személyes átvételi pontunk: ALL CAPS Shop-ban 1074 Budapest Csengery utca 11. – Amennyiben ezt az opciót választod szállítási költség nélkül átveheted a megrendelt terméket 5 munkanapon belül. Nyitvatartási időn kívül egyeztess időpontot telefonon: +36 30 315 1882 vagy e-mailben: hello@allcaps.hu Fizetés a Boltunkban csak készpénzben lehetséges.